雅思双语阅读--卷福和理查三世是远亲? - 启程雅思

今天雅思阅读素材给大家带来的是趣味双语阅读:囧研究  ,卷福和理查三世是远亲 ?以下是雅思阅读素材的全部内容:

A scientist has discovered actor Benedict Cumberbatch and King Richard III are cousins.

一位科学家发现  ,演员本尼迪克特·康伯巴奇是理查三世的远亲  。

Professor Kevin Schurer has revealed a link between Cumberbatch and the king which makes them third cousins, 16 times removed.

教授凯文·席尔透露  ,康伯巴奇是这位国王的第16代曾堂孙 。

In a present-day twist the Sherlock star is set to play the former monarch on screen later his year.

在作为当今的一个转折点 ,这位夏洛克影星晚些时候要在荧幕上出演前君王理查三世  。

It is estimated that between one million and 17 million people in the UK are connected, in some way, to Richard , whose remains were discovered buried beneath a council car park in Leicester in 2012.

据估计在英国  ,1700万人中有100万人有血缘关系 ,理查的遗骸在2012年被发现被埋在莱斯特一个委员会停车场的下面  。

But Prof Schurer, of Leicester University, said: “He (Cumberbatch) is more direct because he is a third cousin.

但是莱斯特大学的席尔教授说:“因为他(康伯巴奇)是第三代堂兄弟  ,更有直属关系 。”

Cumberbatch will play Richard in the upcoming BBC Two drama series ‘The Hollow Crown - King Richard III’.

康伯巴奇将在BBC二套即将播出的英剧《空王冠:理查三世》中饰演这位国王  。

Prof Schurer traced the line of descent, originating from Edward III - Richard III’s great great grandfather - all the way to Cumberbatch.

席尔教授追溯了血统系  ,从爱德华三世开始到理查三世高曾祖父——一直到康伯巴奇  。

Richard III was killed at the Battle of Bosworth Field in 1485 during the War of the Roses and buried in a church in Leicester, which was later destroyed.

理查三世在1485年的波斯沃斯“玫瑰之战”中被杀死  ,葬入莱斯特教堂  ,之后被毁坏 。

雅思词汇雅思听力雅思阅读雅思写作雅思口语雅思热点
英语俚语满分经验题型汇总审题误区评分标准备考指南